Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 399
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 442
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 399
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 442
Składniki
Robimy zwykle naleśniki. Dobrze zrobic je na samym poczatku, jak troszkę poleżą zrobią się miekkie i nie będą się łamały podczas zawijania.
Pieczarki obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach. Starte pieczarki wrzucamy na patelnie bądz do garnka na rozgrzaną margaryne. Doprawiamy vegetą.
Ser scieramy na tej samej tarce co pieczarki.
Gdy pieczarki wyparuja całą wodę i będą miekkie dorzucamy do nich starty ser. i mieszamy.
Na naleśniki kładziemy farsz i zwijamy.
Obtaczamy w jajku w bułce i smazymy na oleju.
Smacznego!!