Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne, baaaardzo smaczne!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 609
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 932
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 609
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 932
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić lub zetrzeć na grubej tarce. Podsmażyć z cebulą pokrojoną w kostkę na oliwie. Jak ostygnie wymieszać z startym serem żółtym.
Naleśnika posmarować farszem, złożyć na pół jeszcze raz na pól obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na złoty kolor.
Podawać z barszczykiem czerwonym, ja osobiście lubię polane ketchupem.
Smacznego!