Do góry

Desery Przepis na:

Krówki domowe

Krówki domowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 61

Dodano:

Odsłon: 1140

Słodkie, dobre dloa dzieci i smaczne =]

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Najlepiej robić na patelni, ale jak ktoś woli to może być również w garnku. Włożyć margarynę, wlać mleko, wsypać cukry i wrzucić śmietanę. I mieszać długo, aż do momentu, kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Mogą się przypalić, ale to normalne. Gotową masę wlać na talerzyki skropione wodą (żeby masa się nie przykleiła). Trwa smażenie ok 2 godzin.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń