Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krupnik z boczniakami"
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 500
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 43
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 500
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 43
Składniki
Kaszę ugotuj z łyżką masła w 2 szklankach osolonego wrzątku. Warzywa i grzyby oczyść i drobno pokrój. Podsmaż na oleju, przełóż do garnka z kaszą.
Zalej gorącym bulionem. Włóż obrane, pokrojone ziemniaki. Gotuj 15 minut. Przypraw zupę. Podaj posypaną posiekaną natką.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie