Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, lekki, smaczny:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 565
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 95
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 565
Składniki
Biszkopt -nie podaje przepisu, bo jest ich tu wystarczająco dużo. Budynie ugotować na Kubusiu dodając cukier. Przełożyć na bizkopt gdy jest jeszcze ciepły a na niego ułożyć biszkopty. Bite śmietany ubić na sztywno, dodać tężejącą galaretkę, rozpuszczoną w 2/3 ilości wody jaka jest podana na opakowaniu. Wyłożyć na biszkopty i posypać kolorowymi koralikami. Można też poukładać na wierzch świeże owoce w sezonie letnim i zalać galaretką.