Do góry

Desery Przepis na:

Kulki kokos, migdał & sezam

Kulki kokos, migdał  sezam

Autor:

Przepisów i artykułów: 107 Ocena: 344

Dodano:

Odsłon: 3084

Zdrowo, smacznie, a przede wszystkim szybko.

Składniki

  • 4 łyżki wiórków kokosowych
  • 2 łyżki masła migdałowego
  • 2 łyżki pasty Tahini
  • 2 łyżki syropu daktylowego
5-6 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. 1. Wiórki kokosowe włóż do pojemnika malaksera i zmiksuj.

    2. Dodaj pozostałe składniki i zmiksuj do połączenia się składników.

    3. Formuj kulki i gotowe.

    4. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń