Do góry

Przekąski Przepis na:

Kulki mięsne z winogronem

Przepis dnia 2010-02-21
Kulki mięsne z winogronem

Autor:

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 150

Dodano:

Odsłon: 2606

Szybko, łatwo i...zaskakująco smacznie

Składniki

  • mięso mielone
  • cebula
  • czosnek
  • Jaja
  • przyprawy w/g uznania i smaku
  • bułka tartalub bułka namoczona w wodzie (a ja daje otręby)
  • winogrona (jasne są lepsze od ciemnych)
> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mięsko przygotowujemy jak na mielone. Kulamy kulki wielkości porządnego orzecha włoskiego, w środek wsadzamy winogrono, ale tak by część wystawała. Smażyć na głębokim oleju. Pycha.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń