Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NIE TŁUSTE SYCĄCE DANIE
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 767
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 767
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1813
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 286
Składniki
WYDRĄŻAMY W FILECIE DZIURĘ NOŻEM I UMIESZCZAMY W ŚRODKU SER ŻÓŁTY. NASTEPNIE KAPKE OLIWY LEJEMY NA FILET I ROZMSAROWUJEMY PO CZYM NACIERAMY FILET WSZYSTKIMI PRZYPRAWAMI, ZAWIJAMY W FOLIE ALUMINIOWA I DO PIEKARNIKA NA 180 STOPNI 25-30MIN.
JA PODAŁAM Z CZERWONĄ KAPUSTA NA CIEPŁO :)