Do góry

Dania główne Przepis na:

Kurczak na kapuście kiszonej

Kurczak na kapuście kiszonej

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 20

Dodano:

Odsłon: 19545

Mało pracy smaczne

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Udka umyć , natrzeć przyprawą i odstawić na 1/2 godziny .Naczynie żaro odporne wysmarować olejem ,na dno włożyć opłukana kapustę kiszoną wymieszaną z podsmażoną cebulką ,na kapuście ułożyć przyprawione udka ,skropić lekko olejem .Włożyć do zimnego piekarnika ,włączyć piekarnik i zapiekać 1 i 1/2 godziny .Nie dodawać za dużo przypraw a szczególnie soli.

  2. Podawać gorące mięso z kapustą i ziemniakami na obiad lub z pieczywem na kolację .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kowaleski123 04 kwietnia 2013 A do tego taki deser
i n e w s.c o m.p l /W o r d P r e s s 3 / p l a c e k-r y z o w y

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kowaleski123 04 kwietnia 2013 Super a do tego taki deser
i n e w s.c o m.pl/WordPress3/placek-ryzowy

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Belluna 01 listopada 2011 Dziś kolejny raz zrobiłam udka według Twojego przepisu i jak zwykle wyszło przepysznie :)
Dziękuję :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ania78 25 czerwca 2011 udka kurczaka bardzo pyszne i łatwe w przygotowaniu ,
rodzinka zadowolona po obiadku :)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

dorcia41 07 czerwca 2010 Danie naprawdę szybkie i smaczne, ja po swojemu doprawiłam kapustę :)) pozdrawiam

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 18 maja 2010 O! Tak jak lubię - szybko i smacznie.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń