Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak na brokułowej pierzynce :)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Filety obtłuc na cienkie kotlety, doprawić solą, pieprzem i papryką. Każdy kotlet maczamy w mleku, obtaczamy w bułce i smażymy jak zawsze.
Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie przez kilka minut (tak, żeby nie był za miękki). Masło roztapiamy na patelni. Czosnek drobno siekamy. Blendujemy brokuł z czosnkiem i masłem.