Do góry

Przekąski Przepis na:

kurczak na szybko

Przepis dnia 2012-01-26
kurczak na szybko

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 18

Dodano:

Odsłon: 28911

Szybkość i łatwość przygotowania

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Piersi z kurczaka pokroić i obtoczyć w mące.Obsmażyć na złoty kolor.

  2. Dodać pokrojoną cebulę i pieczarki, podlać wodą posypać jarzynką dodać czosnek i chwilę poddusić.

  3. Dodać przecier, przyprawić.Jeśli jest zbyt rzadkie podbić mąką.

  4. Podawać z ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

maly928 19 listopada 2011 wiesz Perełko ja się ucze gotować choć mam dużo lat , ale lubię takie jedzonko napewno wypróbuję

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kuchniahanny 19 listopada 2011 szybko i smacznie, wypróbuję jutro na drugie danie:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

MEGI110278 18 listopada 2011 Uwielbiam takie połączenie... mogłabym jeść codziennie kurczaka z ryżem :-) Na pewno wypróbuję kiedyś Twój przepis. Pozdrawiam

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń