Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczak nadziewany oliwkami"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 40
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Szynkę pokrój w kostkę, a wątróbkę w kawałki. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Na patelni rozpuść masło i obsmaż szynkę. Dodaj wątróbkę z czosnkiem i oliwki. Całość posól i dopraw pieprzem.
W tym czasie kurczaka posól z wierzchu i w środku. Następnie napełnij nadzieniem i zszyj.
Włóż kurczaka do brytfanny, podlej winem i dodaj cebulę, tymianek i liść laurowy. Piecz w nagrzanym piekarniku w 180° C przez 70 minut. Podczas pieczenia polewaj wypieczonym sosem.Źródło: Na żywo