Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został Ci kurczak z wczorajszego obiadu...? I przypadkowo masz w lodówce cukinię i boczek...? POLECAM
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 414
Polecam.
Odsłon: 88
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 94
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 414
Polecam.
Odsłon: 88
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 94
Składniki
Cukinię pokroić wzdłuż na ok 0,5 cm plastry i zblanszować 1 min w osolonym wrzątku.Każdą pałkę owinąć plastrem cukinii i plasterkiem boczku. Spiąć wykałaczkami.Wstawić na 30 min do gorącego piekarnika (200). Podawać z ryżem lub chrupiącą bagietką ;-)
SMACZNEGO