Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kurczak po francusku"
...ale pyszny.
Odsłon: 690
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 618
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 348
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5120
...ale pyszny.
Odsłon: 690
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 618
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 348
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 149
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5120
Składniki
Fasolę odsącz na sicie i przepłucz pod wodą.
Mięso pokrój w kostkę, posyp solą i pieprzem, a cebulę z czosnkiem drobno posiekaj. Podsmaż na oleju.
Zalej całość najpierw białym winem, a po chwili bulionem. Duś potrawę pod przykryciem około 20 minut. Przed samym końcem dorzuć czerwoną i białą fasolę.
Gotowe danie wymieszaj ze śmietaną, natką pietruszki i resztą przypraw.
Potrawę podawaj ze świeżą bagietką.
40 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 360
<strong>Justyna Cukier z Drzewicy</strong>Źródło: Super TV