Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Pierś nacinamy aby utworzyc małą kieszen. Z czosnku masla i przypraw robimy maslo czosnkowe. Nadziewamy kieszen masłem nie za duzo aby nie wyplynelo. Wkladamy do lodowki aby masło stezalo. Zawijamy w szynke. Tak przygotowany kotlet obsmazamy aby szynka sie zrumienila. Nastempnie pieczemy w piekarniku az mieso bedzie gotowe okolo 25 minut