Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwe do wykonania, niezwykle smaczne danie.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 536
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 84
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7785
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 536
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 84
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7785
Składniki
Pokroić mięso, opruszyc pieprzem i solą i obtoczyć je w mące. Podsmażyć na maśle i przełożyć do garnka. Pokroic cebulę w piórka i paprykę w słupki, smażyć na tym samym tłuszczu co mięso, przełożyć do garnka.
Ananasa odcedzić z zalewy, którą należy wlać do rondelka. Do niej dodać keczup, cukier i ocet. Zagotować, mieszając, żeby się nie przypaliła. Ananasa pokroić w cząstki i dodać do pozostałych składników, polać sosem i zagotować na małym ogniu, żeby smaki się przegryzły.
Podawać z ugotowanym na sypko ryżem. SMACZNEGO!!!