Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z kurczaka przygotowane według tego przepisu jest aromatyczne, soczyste z chrypiącą skórką.
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 32
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 32
Składniki
Jogurt, sos sojowy, musztardę, zmiażdżony czosnek, posiekany rozmaryn razem wymieszać.
Umyte, osuszone mięso oprószyć solą i pieprzem.
Włożyć do naczynia żaroodpornego, dokładnie obłożyć przygotowaną marynatą.Przykryć, włożyć do lodówki przynajmniej na 2 godziny.
Przed włożeniem do piekarnika skropić olejem, oprószyć mieloną papryką. Przykryć, piec około 50-60 minut w temp 190 stopni.