Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 239
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 21
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13210
Składniki
Mieszankę rozmrozić w piekarniku. Filety pokroić w paski i smażyć na oliwie razem z przyprawami (sól ,pieprz ,sos sojowy) ,dodać rozmrożone warzywa i dusić na wolnym ogniu 5 min ,po czym dolać bulionu i dalej dusić. Pod koniec odparować nadmiar płynu i wrzucić cukinię-pokrojoną w talarki, i bakłażana-pokrojonego w ćwiartki. Podawać z ryżem.