Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak inny niż zawsze. Bardzo łatwe.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Składniki
Kurczaka wyłożyc do naczynia żaroodpornego, polać masłem i zezłocić w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
Dodać mango, brzoskwinie, skórkę cytryny, rosół, przykryć i piec przez godzinę.
Odlać powstały sos do rondla, wyjąć skórkę cytryny. dodać sok cytrynowy i śmietanę, przyprawić do smaku. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia. Polać sosem kurczaka. Podawać z ryżem i surówką. Smacznego.