Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczak z curry i papryką"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 105
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 63
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 105
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Do miski wlej sok z cytryny oraz limonki. Dodaj zmiażdżony czosnek, sól, cukier oraz resztę przypraw. Wlej 2 łyżki oleju. Wymieszaj marynatę.
Pałki lekko natnij, posmaruj marynatą. Odstaw na 30 min. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem. Ułóż mięso, polej marynatą. Piecz ok. 40 min w temp. 180°C. Podaj z ryżem oraz surówką z gruszek.Źródło: Chwila dla Ciebie