Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z ryżem i białym winem"
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 117
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 15
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 117
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 15
Składniki
Pierś umyj, podziel na dwie części. Lekko osól i obsmaż na oliwie. Papryki i obie cebule oczyść, pokrój w paski. W garnku rozgrzej resztę oliwy, włóż warzywa i duś 3 min. Dodaj piersi pokrojone w plastry, paprykę w proszku, bulion, wino, pieprz i listki, duś, aż warzywa zmiękną. Dopraw, zagęść mąką z odrobiną wody. Podaj z ryżem.Źródło: Świat kobiety