Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z tagliatelle"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Z posiekanej papryczki chili, czosnku, soli, pieprzu, słodkiej papryki w proszku, jogurtu i oliwy przygotuj marynatę.
Zanurz w niej rozbitą pierś kurczaka. Wstaw mięso do lodówki na godzinę.
Po zamarynowaniu usmaż drób na oliwie.
Obraną cukinię oraz marchew pokrój w paski przy pomocy obieraczki i ugotuj w osolonej wodzie.
Ułóż mięso na półmisku razem z warzywami, burakami i ugotowaną kaszą.
Czas przygotowania: 60 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax