Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kurki z boczkiem i pieczarkami"
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 826
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 826
Składniki
Grzyby oczyść, kurki umyj, pieczarki pokrój na połówki. Na patelni rozgrzej niewielką ilość oleju, przesmaż na nim posiekaną cebulę. Następnie dodaj pokrojony boczek, obsmaż, dodaj grzyby i smaż dalej razem, aż się lekko zezłocą. Dopraw.
Do gotowego dania dodaj pokrojoną natkę. Podaj ze świeżym pieczywem lub kaszą, np. gryczaną.Źródło: Świat kobiety