Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam Wam kapuśniak w dietetycznym stylu z dodatkiem kiełbasy z piersi kurczaka i wędzonego fileta z kurczaka. Kwaśnica to popularna w polskich górach zupa, którą bardzo lubię.
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 959
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 118
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 63
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 16
Składniki
Kiełbasę z piersi kurczaka pokrój w półtalarki, a wędzonego kurczaka w paski i włóż do garnka. Kapustę drobno posiekaj. Marchewkę, pietruszkę i cebulę obierz. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Przełóż wszystkie warzywa do garnka i zalej wodą. Dodaj liście laurowe i ziela angielskie oraz obrane ząbki czosnku. Gotuj 60 minut, następnie dopraw majerankiem, kminkiem mielonym oraz solą i pieprzem. Smacznego!