Do góry

Dania główne Przepis na:

Kyllingburgere

Kyllingburgere

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 970

Dodano:

Odsłon: 10487

Bardzo zdrowy hamburger z sosem paprykowym.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Papryke nasmaruj olejem i podpiecz w piekarniku ok 15 min,po wyjeciu z piekarnika przykryj folia aluminiowa i poczekaj az wystygnie.

  2. po wystygnieciu obierz papryke i zmiksuj razem z sezamem sola i pieprzem,dodaj tez odrobine smietanki.

  3. reszte skladnikow wymieszaj z miesem,doprawic do smaku,formowac hamburgery i smazyc na oleju

  4. podawac z sosem paprykowym i surowkami,lub w bulce hamburgerowej.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

mimi619 12 lutego 2011 Pysznie wygląda, ale mięso drobiowe mogę zastapić innym ?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

malwin77 11 marca 2010 Bardzo dokładny przepis na norweskie burgery drobiowe, bravo!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

RENIA730 10 marca 2010 Kyllingburgere ? Hamburger ? Zaskakujące nazwy dla kotleta drobiowego.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń