Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe w przygotowaniu
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 171
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 218
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 171
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 218
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408
Składniki
Ciasto: 250 ml śmietany 1 szkl cukru 3 szkl mąki 3 jaja 3 łyżeczki proszku do pieczenia pół szkl oleju cukier waniliowy Wszystkie składniki łączymy ze sobą po kolei miksujac,na koncu dodajemy olej. Kruszonka: ćwierć kostki masła lub margaryny 1 szkl mąki pół szkl cukru cukier waniliowy Wszystkie składniki mieszamy i ugniatamy. Brzoskwinie świeże lub z puszki Wcześniej przygotowane ciasto wylewamy na blachę,posypując odrobiną mąki,układamy brzoskwinie i posypujemy kruszonką. Pieczemy w piekarniku nagrzanym 180s ok 40-50 min.