Do góry

Dania główne Przepis na:

Łazanki

Łazanki

Autor:

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 560

Dodano:

Odsłon: 17503

pychota:)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokrojoną kapustę gotujemy w posolonej wodzie, aż do momentu gdy kapusta będzie miękka.

  2. Na rozgrzanej oliwie podsmażamy pokrojoną cebulę. Dodajemy ugotowaną kapustę i przyprawiamy do smaku pieprzem, magą, papryką czerwoną i zieloną pietruszką.

  3. Na koniec dodajemy ugotowany makaron, trzymając nadal na ogniu dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

nats9511 15 maja Gwoli wyjaśnienia podaję, że wspomniana przez gabi "maga" to mieszanka przyprawowa wykreowana jeszcze przed IIWS przez niemiecką firmę "Maggi"

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń