Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 265
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
...ale pyszny.
Odsłon: 357
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 265
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
...ale pyszny.
Odsłon: 357
Składniki
kapustę kiszona pokroic i ugotować.po ugotowaniu dobrze odcedzić wodę.
mięso mielone podsmażyć na patelni,doprawiając przyprawą do mięsa mielonego,pieprzem odrobiną soli.wkroic drobno pokrojoną cebulę.
kolejnie ugotować makaron,musi być miękki.
gdy makaron będzie ugotowany,dajemy go do garnka,wrzucamy do niego mięso-razem z tłuszczemi mieszając stopniowo dodawać kapustę kiszoną. wszystko raz jeszcze podgrzać na małym ogniu i gorące podajemy go zjedzenia.
największy smak dodaje właśnie przyprawa do mięsa mielonego----smacznego