Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 112
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 112
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Fasolkę pokrój, ugotuj w osolonej wodzie. Paprykę pokrój w paski, cebulę i pomidory w kostkę. Na oleju zeszklij cebulę, dodaj paprykę, fasolkę, podlej bulionem. Dopraw do smaku, duś ok. 15 minut. Dodaj pomidory, pokrojone podsmażone mięso, dopraw. Duś do miękkości. Podaj z chlebem i np. faszerowaną papryką.Źródło: Świat kobiety