Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo fasolkowe z pieczarkami"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 279
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 279
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Składniki
Fasolkę szparagową pokrój, ugotuj. Papryki pokrój w paski, cukinię i pieczarki na plasterki, pomidory w kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj, podsmaż na oleju na patelni.
Dodaj pieczarki, podduś. Dodaj wszystkie warzywa, natkę, wlej bulion. Duś do miękkości. Posyp słonecznikiem i sezamem, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie