Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą wystarczy podsmazyć kiełbasę na cebuli i jest obiad w 5 minut.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 87
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Cukinię i dynię obieramy, kroimy na kawałki Paprykę kroimy w paski. Pomidory obieramy ze skórki i kroimy w ósemki Na dno garnka wlewamy olej i podgrzewamy, wrzucamy pokrojoną paprykę. W dalszej kolejności dynię, cukinię i pokrojone pomidory. Dusimy do miękkości. Nie dolewamy wody, warzywa same ją puszczą. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy 20 minut.