Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 286
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 116
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 790
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 915
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 286
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 116
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 790
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 915
Składniki
Cebulę i parówki kroimy na talarki podsmażamy na maśle,dodajemy czerwoną paprykę i pieczarki pokrojone w paski,dusimy na wolnym ogniu. W tym czasie gotujemy fasolę szparagową na półtwardo i dodajemy do leczo. Parzymy i obieramy ze skórki pomidory. Cukinię kroimy w talarki i podsmażamy na suchej patelni. Pomidory i cukinię dodajemy do leczo wraz z koncentratem i przyprawami. Dusimy na wolnym ogniu ok 5-7 min. Podajemy z ryżem