Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Leczo z kawałkami mintaja"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 83
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 72
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 83
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 72
Składniki
Filety umyj i osusz ręcznikiem papierowym, pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Po zarumienieniu na patelni z obu stron odłóż w ciepłe miejsce. Cebulę pokrój w paseczki i podsmaż chwilę w oleju po smażeniu ryb.
Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo i duś przez chwilę wszystko razem. Rybę włóż do warzyw i podgrzej. Przed podaniem udekoruj danie plastrami cytryny.Źródło: Na żywo