Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z tartą cukinią"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 52
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 52
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
Cebulę pokrój w piórka i zeszklij w garnku na oleju. Po chwili dodaj pokrojone pomidory oraz cukinię startą na tarce o drobnych oczkach. Podlej warzywa szklanką wody i duś na małym ogniu.
Paprykę chili drobno posiekaj, a czerwoną potnij w paseczki. Boczek i kiełbasę pokrój w kostkę. Przygotowane przyrumień na patelni. Do garnka z cukinią dorzuć podsmażoną wędlinę z papryką oraz natkę pietruszki. Na koniec dosyp przyprawy i zabiel leczo gęstą śmietaną.
<strong>Czas przygotowania: 50 min, Ilość kalorii na 1 porcję: 350, Stopień trudności: łatwe</strong>Źródło: Telemax