Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na podwieczorek, kolację lub dla gości. Wygląda efektownie. Smakuje wyśmienicie.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 138
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 269
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 110
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 138
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 269
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 110
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Ogórek, paprykę, pietruszkę umyć i drobno pokroić. Pokroić też cebulę. Tuńczyka wyjąć z puszki i rozdrobnić na kawałki. Jajka pokroić na cząstki. Wszystkie składniki połączyć. Polać sosem winegret. Można podawać.