Do góry

Desery Przepis na:

lekkie ciasto marchewkowe

lekkie ciasto marchewkowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 4149

Lekkie ciasto marchewkowe z nutą dyniowo-migdałową

Przygotowanie

  1. marchew obrać i zetrzeć na średnich oczkach

  2. mąke przesiać w celu napowietrzenia

  3. Wszystkie składniki miksować do osiągnięcia jednolitej masy, Wierzch posypać płatkami migdałowymi. Nagrzać piekarnik do 180 stopni , termoobieg.
    Masę przełożyć do blachy 12x40 cm , wyłożoną papierem do pieczenia. Piec 60 minut

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń