Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska, która nie tylko świetnie prezentuje się na stole, ale również doskonale smakuje!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Pomidorki i liście bazylii myjemy, a następnie osuszamy.
Na wykałaczki nabijamy kolejno: pomidora, kuleczkę sera i listek bazylii. Udało mi się zdobyć bazylię w dwóch kolorach, więc kompozycja wygląda nieco barwniej :) Układamy koreczki na talerzu i posypujemy świeżo zmielonym, kolorowym pieprzem. Smacznego :)