Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekkie sajgonki"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 333
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 671
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 333
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 409
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 671
Składniki
Obie sałaty umyj, osusz i porwij. Cebulę pokrój w piórka, ogórek w słupki. Papier ryżowy namocz wg wskazówek na opakowaniu. Na środku każdego płata połóż porcję sałaty, tuńczyka, pozostałych warzyw. Skrop oliwą, zwiń. Podziel na porcje i podaj.Źródło: Świat kobiety