Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzezwiajaca, smaczna i kolorowa salatka na upaly. Idealna ze wzgledu na skladniki, które zawieraja duzo wody, a mocno schlodzone smakuja szczególnie w czasie upalów. Jesli mamy cierpliwosc i wytniemy równomierne kostki, optycznie salatka bedzie wygladac bardzo zachecajaco.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 47
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 47
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Pokroic miazsz arbuza w kostki (2 x 2 cm). Na podobne kostki pokroic ser feta i ogórka. Zmieszac skladniki sosu i doprawic sola i pieprzem. Umiescic kostki salatki jako szachownice na duzym talerzu, skropic dressingiem i posypac liscmi bazylii.
Oczywiscie salatka smakuje równie dobrze, jesli pokroimy skladniki inaczej, posypiemy pokruszonym serem feta i ulozymy je w dowolny sposób. Najczesciej z "niewymiarowych" resztek robie inna wersje.