Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lody rzemieślnicze bez maszynki do lodów
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4815
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 946
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4815
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 946
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 231
Składniki
Śmietankę wlej do garnka z grubym dnem , wsyp 1/2 cukru. Podgrzej nie gotuj,aż się rozpuści
Żółtka z resztą cukru utrzeć do białości.Powoli wlać je ubijają do ciepłej śmietanki dodać połamaną czekoladę i podgrzewać na małym ogniu Nie gotować! Mieszając ,aż się rozpuści. Wystudzić.
masę przełożyć do plastikowego pojemnika i wstawić do zamrażalnika na Smacznego !