Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36050
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 179
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 314
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 384
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36050
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 179
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 314
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 384
Składniki
Bitą śmietanę w proszku dokładnie miksujemy z zimnym mlekiem. W osobnym naczyniu ubijamy śmietanę. Dodajemy do bitej śmietany i mieszamy, aż powstanie jednolita masa.
Białka ubijamy w odzielnym naczyniu z cukrem, następnie dodajemy żółtka i dokładnie mieszamy. Potem dodajemy stopniwo do masy mleczno-śmietankowej i ponownie dokładnie mieszamy.
Przygodowaną masę wstawiamy na kilka godzin do zamrażalnika.
SMACZNEGO!!!