Do góry

Dania główne Przepis na:

ŁOPATKA Z PIECZARKAMI I PAPRYKĄ

ŁOPATKA Z PIECZARKAMI I PAPRYKĄ

Autor:

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 3376

Dodano:

Odsłon: 12290

smaczne połączenia mięska w sosie własnym z warzywami:)

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. łapatkę dobrze umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę. Posolić, popieprzyć i posypać czosnkiem. Pozostawić na poł godziny aby mięso przeszło przyprawami.

  2. cebule pokroić w plastry

  3. paprykę obrać i pokroić w plastru

  4. pieczrki obrac i poktoić w plastry

  5. do rękawa wkładamy połowę warzyw, potem dodajemy mięsko i znów poowę warzyw. Rękaw zamykamy i wkładamy do formy do pieczenia. Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i pieczemy około godziny.

  6. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

EMIGRANT 03 listopada 2011 Popełniłem chyba jeden z grzechów głównych, czyli obrzarstwo. to jest przepyszne, dziękuję za przepis.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

paskudna2206 03 sierpnia 2010 wróciłam żeby polecić ten przepis wszystkim:)mąż zadowolony:)danie pierwsza klasa:)Pozdrawiam:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

paskudna2206 03 sierpnia 2010 super:)właśnie tego mi było trzeba już pędzę do kuchni i przygotuje to dziś na obiad:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń