Do góry

Przekąski Przepis na:

Łosoś i grejpfrut

Łosoś i grejpfrut

Autor:

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 24

Dodano:

Odsłon: 1453

Ciekawe połączenie wędzonego łososia, grejpfruta i słoneczniku

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Sałatę poszarpać palcami na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w półplasterki, łososia porwać na mniejsze kawałki, grejpfruta obrać ze skóry i z białych błonek, podzielić na drobne części. Koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce.

  2. Przygotować sos ze śmietany, majonezu, musztardy, doprawić do smaku sola i pieprzem. Polać przygotowana sałatkę.

  3. Na suchej patelni uprażyć słonecznik z sola. Posypać wierzch sałatki. Oliwki przekroić na pół, posypać sałatkę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń