Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś dla smakoszy łososia :)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 58
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 31
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 102
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 58
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 31
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 102
Składniki
Rybę umyć i osuszyć. Pokroić w jak najcieńsze plastry. W naczyniu na dno nalać trochę oliwy, octu, sok z cytryny, położyć jedną warstwę łososia posypać trochę pieprzem i koperkiem i kolejno olej itd. aż skończy się łosoś. Zostawić w lodówce na 10 min. i można jeść. Smacznego