Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś podany w ten sposób smakuje wybornie.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 377
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 424
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 783
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 377
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 424
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 783
Składniki
Wykonanie: Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Filety posmarować masłem, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Bułkę tartą wymieszać z posiekaną natką pietruszki, 1 łyżką oliwy, sokiem z limonki i startym parmezanem. Przykryć łososia przygotowaną mieszanką.
Piec w piekarniku przez 10-12 minut. Podawać z miksem sałatek wymieszanych z pomidorkami koktajlowymi i sosem greckim.