Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś w miodowo-czosnkowej marynacie"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 180°C.
Dwa ząbki czosnku rozetrzyj starannie z solą, pieprzem czarnym i cayenne. Dodaj miód oraz musztardę Dijon.
Połącz wszystkie marynaty (najlepiej przy pomocy trzepaczki). Włóż do niej umytego łososia, po czym wstaw go do lodówki na minimum godzinę.
Tak zamarynowaną rybę umieść w rozgrzanym piekarniku i piecz około 15 minut. Gotowego łososia posyp posiekaną natką pietruszki.
<strong>Przepis nadesłała: Antonina Zarakowska