Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łosoś w soku z buraków"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Obrane buraki i jagody włóż do sokowirówki i wyciśnij sok. Zalej nim łososia i wstaw na noc do lodówki. Następnie wyjmij, odcedź z nadmiaru zalewy i pokrój w plastry. Koperek i papryczkę drobno posiekaj, wymieszaj z oliwą i sokiem z cytryny. Sosem polej plastry łososia.Źródło: Na żywo