Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Łosoś z masłem czosnkowym"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 58
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1285
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1040
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 86
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 63
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 58
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1285
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1040
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 86
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 63
Składniki
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Miękkie masło zmiksować lub utrzeć z rozdrobnionym czosnkiem, natką pietruszki i solą. Zawinąć je ściśle w folię spożywczą, formując rulonik. Włożyć do zamrażarki na godzinę.
Łososia umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym maśle. Przed podaniem położyć na łososia plaster masła czosnkowego.
W tym samym czasie ugotować makaron według przepisu. Podawać razem na gorąco.Źródło: Twoje Imperium