Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś zapiekany na warzywach"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 281
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 760
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 281
Składniki
Zamrożoną marchewkę i fasolkę szparagową zblanszuj w oso bnych naczyniach, odcedź na sicie i przestudź. Ziemniaki obierz, pokrój w plastry i krótko obgotuj (10 minut). Oczyść łososia i pokrój na 4 porcje.
Jajka roztrzep z ciepłym mlekiem, musztardą i solą do smaku. Na dnie posmarowanej olejem formy ułóż ziemniaki z marchewką. Obłóż fasolką i zalej sosem. Połóż porcje łososia. Lekko posól rybę, posyp serem. Zapiekaj ok. 30 minut w 170 st.
porcje , czas ok. 50 min; porcja – 510 kcal, cena 8 złŹródło: Świat kobiety