Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś zapiekany z kalafiorem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 101
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Składniki
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Później obierz je i pokrój w grube plastry. Kalafior sparz.
Na oliwie zeszklij pokrojoną cebulę z czosnkiem. Dodaj kalafior i dosyp przyprawy.
Rybę umyj i pokrój w grubą kostkę. Polej sokiem z cytryny i odstaw na godzinę do lodówki.
W naczyniu żaroodpornym ułóż warstwę ziemniaków, kalafiora i ryby.
Całość polej śmietaną, posyp startym żółtym serem i piecz około pół godziny w gorącym piekarniku.
<strong>Przepis nadesłała: Elżbieta Staniak</strong>Źródło: Kurier TV